Saltear al contenido principal
Allianz Vida Risc

Allianz Vida Risc Plus

Ara poso a la teva disposició el nou Allianz Vida Risc Plus: una gamma d’assegurances de vida, orientada a ajudar als teus quan tu no puguis fer-ho.
L’assegurança Allianz Vida Risc Plus facilitarà a la teva família poder afrontar el futur sense problemes econòmics.
A més, amb les noves cobertures i serveis, t’ajudem a tu i als teus, a preocupar-se del realment important, quan toca afrontar circumstàncies especialment difícils.
És un producte per a totes aquelles persones que apreciïn la tranquil·litat davant situacions greus i la seguretat que no els faltarà res essencial als seus.

⬇️ Amb quin dels següents perfils t’identifiques més? ⬇️

VIDA RISC 1

«Ja tinc un patrimoni (estalvis, immobles, accions…) per a cobrir aquestes situacions»

El teu patrimoni és suficient perquè la teva família pugui superar la teva falta sense problemes econòmics? Coneixes les càrregues fiscals a les quals hauran de fer front els teus hereus abans de poder disposar d’aquest patrimoni? Estàs disposat a gastar el que has acumulat durant tant temps per situacions com la defunció, les malalties greus, la invalidesa, la dependència…?

VIDA RISC 2

«No tinc patrimoni, no hi ha res a cobrir»

No t’equivoquis, una assegurança de vida no és un luxe d’uns pocs, és una necessitat. Encara que no tinguis un patrimoni acumulat, els ingressos regulars com els salaris o les pensions desapareixeran o es reduiran quan tu no estiguis o no puguis treballar. Per contra, les despeses i factures del dia a dia com el gas, la llum, els col·legis, els impostos… continuaran arribant.

VIDA RISC 3

«Ja tinc una assegurança de vida amb la meva hipoteca»

Probablement el banc et «va obligar» a contractar-lo en signar la hipoteca, perquè si a tu et passa alguna cosa, l’entitat serà el primer beneficiari… I tu i la teva família? Pots contractar una assegurança complementària a la que ja tens o bé pots canviar l’actual per un altre que a més de cobrir el capital pendent de la hipoteca en cas de defunció o invalidesa, et permeti obtenir un capital addicional a tu i a la teva família o cobreixi també altres situacions que tal vegada consideres més útils per a tu.

VIDA RISC 4

«A la meva edat una assegurança?»

Independentment de la nostra edat tots estem sotmesos a una sèrie de riscos que poden afectar la nostra forma de vida quotidiana. La defunció (per causes naturals o per accident), una malaltia greu o una invalidesa poden suposar un desastre per a la nostra economia si no comptem amb un suport específic per a aquestes situacions. A més, també hauríem de pensar en quina situació es trobaria la nostra família o els nostres socis empresarials si nosaltres faltéssim. De quines càrregues haurien d’ocupar-se econòmicament?

VIDA RISSC 5

«No puc permetre’m pagar una altra assegurança més…»

No et deixis influenciar per falses creences, gaudir de la tranquil·litat que et dona disposar d’una assegurança de vida, no és car. A Allianz, es pot contractar una assegurança de vida que cobreixi la defunció amb un capital de 100.000 euros per un preu mitjà d’1,60 euros al dia. A més, els nostres productes et permeten dissenyar la teva pròpia assegurança, per cobertures, per preu…

Modalitats de contractació Allianz Vida Risc Plus

L’Allianz Vida Risc et dona l’opció de poder triar entre 6 modalitats diferents per tal de poder donar resposta a les teves necessitats siguin les que siguin:

  • Bàsica: Aquesta és una modalitat destinada a aquelles situacions en les quals es busca cobrir únicament les necessitats més fonamentals d’una assegurança de Vida Risc.
  • Òptima: La Modalitat Òptima és l’adequada per als qui es preocupen pel seu benestar.
  • Extra: Si cerques majors cobertures per a cobrir situacions greus, la modalitat de l’assegurança de vida risc Extra és l’adequada.
  • Ampliada: Podràs contractar amb la màxima tranquil·litat la modalitat Òptima amb el conjunt de cobertures que recull els riscos que més et preocupen segons les teves necessitats particulars.
  • Professional: Es tracta d’una modalitat orientada a professionals autònoms i a professionals amb treballs d’alta qualificació.
  • Tot Risc: En aquesta modalitat, s’ofereeix el conjunt de cobertures i serveis més complet d’Allianz.

A continuació tens els diferents paquets disponibles juntament amb les cobertures que ofereix cadascun:

MODALITATS ALLIANZ VIDA RISC

Tens dubtes? Pregunta’ns!

Posa’t en contacte amb nosaltres per a estudiar la millor cobertura:

🙋‍♀️ Maria Rosa Agustí Rigall · ☎️ 972 226 433 · 📍 c/ Joaquim Vayreda, 57 · 17001 Girona · 📧 mr@mariarosaagusti.cat

Et truquem?

Deixa’ns el teu telèfon i ens posarem en contacte amb tu.

Escriu-nos per WhatsApp

De dilluns a divendres de 9 h a 15 h

Altres Assegurances d'interès:

Maria Rosa Agustí Allianz Salut Girona

Assegurances Allianz a Girona – Salut

Accidents Maria Rosa Agustí Assegurances Girona

Assegurances Allianz a Girona – Accidents

Defunció Maria Rosa Agustí Assegurances Girona

Assegurances Allianz a Girona – Decessos

Volver arriba