Saltear al contenido principal
Maria Rosa Agustí assegurances de viatge

Assegurances Allianz a Girona – Viatge

En quina Assegurança de Viatge estàs interessat/da?

Viatges de vacances

Viatja amb tranquil·litat gràcies a la protecció que t’ofereix l’assegurança de viatge pels teus viatges de plaerSegur per a un únic viatge.

Multiviatge Anual

Viatges més de 2 cops l’any? Si és així, l’assegurança Multiviatge Anual d’Allianz Assistance et permet estalviar i assegurar tots els viatges que facis amb una única pòlissa.

Anul·lació de Viatge

Amb l’assegurança d’anul·lació garanteixes recuperar la teva inversió en cas que situacions inesperades cancel·lin el teu viatge, incloent-hi les relacionades amb la COVID-19.

Rodamón

Pensant a viatjar a diversos països o més de 3 mesos? L’assegurança de viatge Rodamón és l’assegurança que necessites per protegir-te davant d’imprevistos.

Viatge d’Estudis

Si tens fins a 30 anys i viatges a l’estranger per estudis o feina durant un màxim d’un any, d’Allianz Assistance cuida de tu amb l’assegurança per a viatges d’estudis.

Visa Schengen

Viatja protegit dins l’Espai Schengen! Amb l’assegurança de viatge Visa Schengen per a no residents comptaràs amb les millors cobertures pel teu viatge de fins a 92 dies.

Viatge d´Esquí

Gaudeix de la millor protecció a qualsevol estació d’esquí d’Europa i Espanya amb l’Assegurança de Viatge d’Esquí d’Allianz Assistance.

Viatge Creuers

Compta amb assistència mèdica a terra i a bord en les teves vacances a alta mar gràcies a l’assegurança de viatges de Creuers d’Allianz Assistance.

Volver arriba