Saltear al contenido principal
seguros-viajes

Assegurances Allianz a Girona – Viatge

¿A quina Assegurança de Viatge estàs interessat/da?

Viatges de vacances

Viatja amb tranquil·litat gràcies a la protecció que t’ofereix l’assegurança de viatge pels teus viatges de plaer.

Segur per a un únic viatge.

Multiviatge Anual

Viatges més de 2 cops l’any? Si és així, l’assegurança Multiviatge Anual d’Allianz Assistance us permet estalviar i assegurar tots els viatges que feu amb una única pòlissa.

Anul·lació de Viatge

Amb l’assegurança d’anul·lació garanteixes recuperar la teva inversió en cas que situacions inesperades, incloent-hi les relacionades amb la COVID-19, cancel·lin el teu viatge.

Rodamón

Pensant a viatjar a diversos països o més de 3 mesos? L’assegurança de viatge Rodamón és l’assegurança que necessites per protegir-te davant d’imprevistos.

Viatge d’Estudis

Si tens fins a 30 anys i viatges a l’estranger per estudis o feina durant un màxim d’un any, d’Allianz Assistance cuida de tu amb l’assegurança per a viatges d’estudis.

Visa Schengen

Viatja protegit dins l’Espai Schengen! Amb l’assegurança de viatge Visa Schengen per a no residents comptaràs amb les millors cobertures pel teu viatge de fins a 92 dies.

Viatge d´Esquí

Gaudeix de la millor protecció a qualsevol estació d´Esquí d´Europa i Espanya amb l´Assegurança de Viatge d´Esquí d´Allianz Assistance.

Viatge Creuers

Compta amb assistència mèdica a terra i a bord en les teves vacances a alta mar gràcies a l’assegurança de viatges de Creuers d’Allianz Assistance.

Volver arriba