Saltear al contenido principal

Nou Fons d’Inversió Allianz: Target Maturity Euro Bond III

El Grup Allianz és una multinacional alemanya del sector assegurador: la Gestora d’Actiu més gran d’Europa.

Després d’un llarg període de tipus d’interès zero i negatius, podem afirmar, sense cap mena de dubte, que els tipus han tornat. Un dels factors desencadenants va ser que la inflació global es va situar en el seu nivell més alt dels últims 25 anys.

Després d’això, els diferents bancs centrals han intentat contrarestar aquesta evolució pujant els tipus d’interès oficials. Al seu torn, aquesta reacció ha provocat que els mercats de renda fixe tinguin el major atractiu dels últims quinze anys.

Tenint en compte la previsió de les properes baixades dels tipus d’interès, ens trobem en un moment idoni per a la contractació de fons de renda fixa, com el Allianz Maturity Euro Bond III, que també torna a guanyar atractiu per a les carteres dels inversors.

Ofereix als inversors una oportunitat de rendiments atractius amb una rendibilitat objectiva durant un termini de quatre anys. Aquest tipus de fons ofereix una gran diversificació per a la cartera dels inversors i al mateix temps, l’equip de gestió supervisa en tot moment la cartera i actua quan és necessari.

El fons tipus objectiu ofereix una rendibilitat estimada TAE des del 2,20% i fins al 2,70% durant quatre anys.

Diversificació Maria Rosa Agustí Allianz

Producte d’elevada solvència.

Maria Rosa Agustí Allianz Girona

Molt ben estructurat.

Maria Rosa Agustí Allianz Girona

Producte d’alta rendibilitat.

Nou fons inversió Maria Rosa Agustí Allianz Girona

Preguntes freqüents sobre Fons d’Inversió.

Què és un Fons d'Inversió?

Els fons d’inversió són un producte financer per poder invertir els teus diners juntament amb un gran nombre d’inversors, accedint d’aquesta manera a una gestió professional i a gran varietat de mercats i productes sense necessitat d’aportar grans imports.

Cada fons segueix una política d’inversió i tracta de diversificar el patrimoni conjunt de tots els seus clients o partícips en diferents actius, la qual cosa redueix el risc comparat amb una inversió que col·loqui tot la seva capital en un únic actiu.

Quina és la fiscalitat dels Fons d'Inversió?

Un dels avantatges dels fons d’inversió és la seva fiscalitat. Només tributaràs en el moment en el qual decideixis recuperar els teus diners. A diferència d’altres productes, les rendes generades es consideren rendes patrimonials i el tipus al qual tributen és progressiu en funció de la plusvàlua obtinguda.

I si aquest fons es contracta com a unit linked a més, té una avantatge fiscal afegida pels teus hereus.

En el moment del reemborsament, l’entitat et retindrà a compte, en termes generals, un 19% dels beneficis assolits.

A més, la figura del traspàs et permet traslladar la teva inversió d’un fons a un altre sense cap cost fiscal. Així podràs triar el fons d’inversió més interessant en funció de les seves necessitats i expectatives a cada moment.

Quina és la rendibilitat dels Fons d'Inversió?

El preu dels fons, també anomenat valor liquidatiu, es calcula cada dia en funció del valor dels títols que componen la seva cartera. Aquest preu es publica diàriament, per la qual cosa podràs calcular la rendibilitat del teu fons en qualsevol període de temps amb el següent càlcul:

Rendibilitat = (Valor actual – Valor de compra) / Valor de compra * 100

Qui pot invertir en un Fons d'Inversió?

Qualsevol persona, empresa o associació pot comprar un fons d’inversió, sempre que tinguin la capacitat de contractar. Per exemple, els menors d’edat necessiten un representant legal. Fins i tot es pot contractar un fons d’inversió amb diversos titulars.

Com puc comprar un Fons d'Inversió?

Només has de posar-te en contacte amb mi, seré la teva Assessora Financera que t’ajudarà en tot moment. Una vegada que siguis client podràs operar per tu mateix posant a la teva disposició eines digitals per a fer-te, de l’operativa i del seguiment, una tasca fàcil.

I si ja tinc Fons d'Inversió?

T’ofereixo la possibilitat d’analitzar els fons que tens i presentar-te alternatives. El fons d’inversió permet el traspàs de posicions sense incidència fiscal (per al cas de persona física i resident) pel que podré assessorar-te i podràs traspassar les posicions que ja tinguis en fons en altres entitats sense cost fiscal.

Per què triar Target Maturity Euro Bond III per a invertir en fons?

Assessorament inversions Maria Rosa Agustí Rigall Allianz Girona

Assessorament financer

Estaré a la teva disposició per a ajudar-te a gestionar i triar els teus fons d’inversió segons els objectius que tinguis.

Gestió dinámica Maria Rosa Agustí Allianz Girona

Gestió dinàmica

Els teus estalvis sempre seran gestionats pels nostres experts, de manera dinàmica i en funció de les perspectives d’evolució dels mercats.

Fiscalitat

Aprofita’t dels avantatges fiscals dels fons d’inversió que et permeten traspassar els teus diners i no pagar impostos fins al reemborsament.

Liquiditat inversions Maria Rosa Agustí Rigall

Liquiditat i Flexibilitat

Podràs reemborsar el teu fons d’inversió sempre que el necessitis sense cost, així com modificar-ho davant canvis en les teves necessitats.

Digitalització Maria Rosa Agustí Rigall

Digitalització

Estiguis on estiguis tindràs disponible tota la informació sobre les teves inversions i podràs operar en qualsevol moment.

Maria Rosa Agusti Midfi II

Solidesa i confiança

L’assessorament que realitzo és no independent perquè es realitza sobre fons gestionats per Allianz Global Investors, referent en la Gestió d’Actius a nivell mundial.

Fons Inversió Maria Rosa Agustí Rigall Allianz Girona

Tens dubtes? Pregunta’ns

Et truquem?

Deixa’ns el teu telèfon i ens posarem en contacte amb tu.

Escriu-nos per WhatsApp

De dilluns a divendres de 9 h a 15 h

Volver arriba