Saltear al contenido principal
Assegurances de gossos Maria Rosa Agustí Allianz Girona

Per a què necessito una Assegurança per a Gossos?

Si alguna cosa succeeix, tens inclosa l’assistència legal.

Unificar l’Assegurança de la Llar i la Responsabilitat Civil per a Gossos: Una decisió intel·ligent

Unificar l’assegurança de la llar amb l’assegurança de responsabilitat civil per a gossos presenta diversos avantatges que proporcionen una cobertura integral i tranquil·la per a la teva llar i el teu fidel company caní. Aquí et presento alguns dels avantatges clau:

  1. Simplicitat en la Gestió. En unificar totes dues pòlisses, simplifiques la gestió d’assegurances en tractar amb un únic proveïdor i una sola pòlissa.
  2. Cobertura Integral. Assegurar-te que tant la teva llar com la teva mascota estiguin coberts en una sola pòlissa garanteix una protecció integral.
  3. Evitar Cobertures Duplicades. En unificar, evites pagar dues vegades per cobertures similars.
  4. Responsabilitat Civil per a Gossos. La inclusió de la responsabilitat civil per a gossos en la teva assegurança et protegeix en cas de danys o lesions causades per la teva mascota a tercers.
  5. Danys a la Propietat. Cobreix danys materials causats pel teu gos a la propietat d’altres persones.
  6. Accidents en la Llar. La teva assegurança de la llar continuarà cobrint esdeveniments com a incendis, inundacions o robatoris, proporcionant una capa addicional de seguretat financera.
  7. Consells Específics per a Mascotes. En tenir un sol punt de contacte, pots rebre assessorament especialitzat que tingui en compte tant les necessitats de la teva llar com les de la teva mascota.
  8. Procés de Reclamacions Simplificat. En tenir una sola pòlissa, el procés de presentar reclamacions i gestionar qualsevol incident es torna més clar i coherent.
  9. Gestió Unificada. Unificar les assegurances et brinda la comoditat de gestionar totes les necessitats d’assegurança des d’un sol lloc.
  10. Pau Mental. Saber que estàs ben cobert en totes les àrees proporciona tranquil·litat i seguretat.

Preguntes freqüents sobre assegurances per a gossos

Si el meu gos provoca desperfectes, l'Assegurança de Responsabilitat Civil els cobreix?

Sí, l’assegurança de responsabilitat civil del gos cobreix els desperfectes que l’animal pugui ocasionar a les propietats de tercers.

És obligatori contractar una Assegurança de Responsabilitat Civil per a gossos encara que el meu gos no sigui perillós?

El 29 de setembre de 2023 es va aprovar la llei de protecció dels drets i el benestar dels animals, estenent l’obligatorietat de comptar amb una assegurança de responsabilitat civil a tots els propietaris de gossos, sense importar la seva raça o grandària. No obstant això, l’assegurança de responsabilitat civil per a titulars de gossos no serà obligatòria fins que no es produeixi el desenvolupament reglamentari de la Llei 7/2023, tret que, per normativa autonòmica o local o per l’activitat o ús on es pugui implicar el gos es determini el contrari.

Com saber si el meu gos és considerat com a potencialment perillós?

Segons la llei (article 2.2 de la Llei 50/1999), les races considerades per definició com potencialment perilloses són les següents: Pit Bull Terrier, Staffordshire Bull Terrier, American Staffodshire Terrier, Rottweiler, Dogo Argentí, Fila BrasileiroTusi Inu, i Akita Inu.
A aquest llistat cal afegir els que per les seves característiques siguin considerats potencialment perillosos segons l’RD 287/2002 (Annex II) o per qualsevol normativa aplicable en la comunitat autònoma del domicili de l’assegurat.

Tens dubtes? Pregunta’ns!

Veure detall assegurança per a gossos
Volver arriba