Saltear al contenido principal
972 226 433 mr@mariarosaagusti.cat
Assegurances M. Rosa Agustí, Allianz Girona, Empreses, vida

Assegurances Allianz a Girona – Vida i Estalvi

VIDA COMPENSACIÓ FLEXIBLE

És un instrument de motivació i un incentiu que contribueix a l’assoliment dels objectius a mitjà termini de l’empresa.

Aquesta assegurança col·lectiva d’estalvi garanteix el pagament de compromisos establerts entre l’empresa i determinats treballadors , com ara: permanència a l’empresa, productivitat, increment del volum de vendes, ….

PLA DE PREVISIÓ SOCIAL EMPRESARIAL (PPSE)

La millor opció en assegurances de vida i estalvi per complementar les prestacions socials dels treballadors de la seva empresa.

El PPSE és una assegurança col·lectiva d’estalvi amb aportacions definides. Garanteix la millor jubilació dels seus col·laboradors.

VIDA CONVENIS

Per complir en tot moment amb els compromisos sectorials. Per estar sempre al dia, sense preocupacions i amb les màximes garanties.

És un producte dissenyat per a tota la plantilla de les PIME amb menys de 50 treballadors que necessiten cobrir, específicament, els riscos recollits en convenis sectorials o supraempresarials de caràcter nacional, autonòmic o provincial.

VIDA PIME PLUS

Ofereix les garanties que la teva empresa necessita per cobrir totes les possibilitats de previsió social en l’àmbit laboral.

Dissenyat per a les plantilles de PIME amb menys de 100 treballadors i que necessiten cobrir els riscos de defunció i invalidesa recollits en els convenis col·lectius o qualsevol altra acord amb els seus treballadors en matèria de previsió social.

CONTINUÏTAT ESTUDIS

És un producte dirigit a centres d’ensenyament de qualsevol tipus (mitjà, superior, postgrau, acadèmies ….)

El seu objectiu és facilitar als alumnes l’acabament dels seus estudis en cas de pèrdua o invalidesa absoluta de pares o tutors. En aquest cas es pagaria al centre el cost dels estudis de l’alumne en forma de renda anual o capital.

Si vols, t’assessorem sense compromís sobre l’assegurança de vida més adient per a tu.

Volver arriba