Saltear al contenido principal
972 226 433 mr@mariarosaagusti.cat

La teva jubilació comença avui

Recordes que el mes passat et vaig parlar de la importància de l’estalvi pel teu futur? Doncs aquest mes vull explicar-te perquè és important el teu Pla de Pensions…ah! que no tens cap Pla de Pensions? Doncs no ho deixis per demà.MRosa Agusti - Allianz Pensiones

Fes-te o revisa ja el teu pla de pensions! T’hi jugues molt!

Com en Jaume. Em va venir a veure amb el comunicat del saldo i moviments del pla de pensions que té contractat en una entitat bancària; volia que li fes una ullada a les condicions del pla.

El vaig revisar i, la veritat, és que en aquests moments la rendibilitat obtinguda és molt elevada. Malgrat això, no té garantida aquesta rendibilitat ni el capital invertit.

Què significa això?

Doncs que es pot trobar que en el moment de jubilar-se hi tingui menys capital del que hi ha posat.

T’imagines? Estar durant una bona colla d’anys estalviant per a la teva jubilació i que al final no tinguis ni tan sols el capital aportat?

Per aquest motiu, el més important de cares a la jubilació és consolidar tant el capital com els interessos obtinguts.

I com es pot fer això?

Fent un Pla de Pensions Assegurat (PPA) i any a any anar consolidant la rendibilitat obtinguda. Fent-ho així la seva jubilació està garantida amb les millors condicions.

Dit i fet, en Jaume ho va tenir clar i em va dir que féssim el canvi.  I perquè ell no s’hagués de preocupar de res, jo vaig gestionar tota la paperassa.

RECORDA:

Consolida el capital i els guanys del teu pla de pensions. És la forma més segura i tranquil·la de viure el teu futur.

Si vols que li faci una ullada al teu pla de pensions, no dubtis a contactar amb mi, estaré encantada d’assegurar-te el teu futur.

Una abraçada,

M. Rosa Agustí
Agent d’Assegurances Allianz Girona

Volver arriba