Saltear al contenido principal
972 226 433 mr@mariarosaagusti.cat

Com fer que les teves inversions siguin rendibles i segures

Tot i que fa un temps que no escric al bloc, avui ho faig per fer-me ressó d’un article molt interessant: Productes financers no aptes per a petits inversors

Allianz, inversions amb bona rendibilitat i segures pels teus estalvis

En aquest article es parla de productes financers com el Dipòsit estructurat, derivats, contractes per diferències, CoCos… inversions arriscades i complexes, de les quals hauries de fugir si ets un petit estalviador que el que vol és rendibilitat, sí, però també seguretat per als seus diners. I això no ho dic jo, així ho entén la Comissió Nacional del Mercat de Valors en una circular que, citem textualment de l’article, pretén protegir encara més a l’inversor no professional d’inversions en productes financers “sofisticats”, el ganxo dels quals és la (potencial) alta rendibilitat. Igual d’alta que les pèrdues.

Imagineu-vos si són productes complicats, que ni els propis bancs els saben explicar, tal com indica Javier Flores, responsable del Servei d’Estudis de Asinver (Associació Europea d’Inversors Professionals).

Qui no recorda tot l’escàndol de les preferents, o fins i tot té algun familiar o conegut atrapat en aquesta “teranyina”?

Si vols saber més sobre com realitzar inversions realment segures pels teus estalvis, no deixis de posar-te en contacte amb nosaltres. Avui dia, la necessitat de tenir un bon professional lliure per assessorar-te i aconsellar-te el millor per a tu i els teus estalvis és molt important.

Nosaltres ens comprometem a estar sempre al teu costat per rendibilitzar al màxim els teus estalvis, sempre adequant-nos al teu perfil estalviador perquè no perdis res i puguis viure tranquil/la sabent que els teus dineres estan segurs.

Vols que en seguim parlant?

Una abraçada,

M. Rosa Agustí
Agent d’Assegurances Allianz a Girona

Volver arriba