Saltear al contenido principal
972 226 433 mr@mariarosaagusti.cat
Assegurances M. Rosa Agustí, Allianz Girona, Multirisc Empreses

Assegurances Allianz a Girona – Multirisc per Empreses

Aquesta és l’assegurança total per a l’empresa, sigui quin sigui el seu sector d’activitat: indústria, taller, empresa de servei, artesania o oci.

Mirarem quines són les cobertures que necessites tenir garantides per estar tranquil.

ASSEGURANÇA COMERÇ

Allianz Comerç és una assegurança multirisc pensada i dissenyada per donar protecció a la majoria de riscos de tipus comercial, d’oficines o de tallers, amb unes condicions de cobertura específiques per a cadascun dels diferents segments de mercat.

ASSEGURANÇA HOTELS

Allianz Hotels és una assegurança multirisc orientada específicament a empreses que desenvolupen l’activitat hotelera.

Ofereix una cobertura àmplia per al patrimoni i cobertura de responsabilitat civil.

ASSEGURANÇA CASES RURALS

Allianz Cases Rurals és una assegurança multirisc dissenyada especialment per a aquest tipus de negoci: ofereix condicions econòmiques excepcionals i cobertures completes.

ASSEGURANÇA GASOLINERES

Ofereix una protecció continua per al desenvolupament diari de l’activitat de les gasolineres, amb àmplies cobertures per a la protecció del patrimoni: edificació , parament i garanties específiques per a les mercaderies que comercialitza cada establiment.

ASSEGURANÇA AGRO

Allianz Agro és una multiassegurança dissenyada per donar cobertura a una àmplia tipologia de riscos agropecuaris: explotacions agràries, explotacions de tot tipus de bestiar, granges avícoles i cases de pagès.

La senzillesa i flexibilitat de contractació, l’amplitud de cobertures i la competitivitat en les condicions econòmiques, fan d’Allianz Agro una assegurança d’avantguarda que dóna resposta a les necessitats més exigents.

ASSEGURANÇA BODEGUES

Allianz Bodegues dóna cobertura a tots els riscos del seu negoci, inclosos el vessament de mercaderies, el trencament de dipòsits, la pèrdua de beneficis i la responsabilitat civil.

ASSEGURANÇA ENERGIES RENOVABLES

Allianz Energies Renovables és una assegurança que ha estat dissenyada per satisfer les necessitats actuals i anticipar-se al futur.

Ofereix una àmplia cobertura, des de la fase de muntatge fins a la d’explotació.

Contacta amb nosaltres i t’assessorarem, sense compromís, sobre la millor assegurança multirisc empresarial per a tu.

Volver arriba